новорічне)))

шановне панство - з новим роком
добробуту, натхнення згоди
у скрині скарбів та майна
до столу сала та борща
в душі магнолій барв та сяйва
на сердці спокою та щастя
в новому році не спинятись
в роботі вам не зупинятись
хай Бог по справам вам дає
і лихо в дім ваш не іде!!!!!