У кінці тунелю

Аудиозапись

Ранок. Повітря. Зимно.
Але не відчуваю, дивно
ані світла, ані світу порух.
 
Десь у кінці тунелю
трохи хитає стелю,
там лише я, а я - свій власний ворог.
 
Нестерпний біль
подарую собі,
Розшматоване серце
та оголені нерви.
Я - то є мертвий звір,
або люди сліпі -
не помічають у тобі
щось у душі померле...
 
Гірко. Буває й гірше,
не заслуговує на більше
той, хто вже знічено пробачив.
 
Якої ради дати -
один лиш має, що сказати -
той, хто вже все життя побачив.
 
Нестерпний біль
подарую собі,
Розшматоване серце
та оголені нерви.
Я - то є мертвий звір,
або люди сліпі -
не помічають у тобі
щось у душі померле...
 
Драма. То драма, Мамо -
не знати де, що саме
звільнить мене од зайвих вражень.
 
Десь у кінці тунелю
трохи хитає стелю,
там лише я, а я - свій власний блазень.
 
Нестерпний біль
подарую собі,
Розшматоване серце
та оголені нерви.
Я - то є мертвий звір,
аби люди сліпі -
не помічали у тобі
щось у душі померле...
15.11.2017