Твої почуття

Аудиозапись

Світла, така світла ніч
твій подих - все, про що я мрію, знаєш,
дещиця тепла - то річ,
якої інколи не вистачає.
 
Світла, така світла ти
в твоїх руках весь світ та навіть більше,
близько-близько підійти -
відчути порух вій та дещо інше...
 
Твої почуття - квіти весняні,
цілий світ - мені
і мій світ - тобі одній!
 
Твої почуття - цілий океан
дивовижних відчуттів.
Справжнє. Все, що я хотів!
Твої почуття...
 
Світла, така світла ніч,
ти чуєш, птах співає нам на радість.
Дещиця тепла - то річ,
що приховає нашу справжню слабість...
 
Це життя - як дивний сон
нас знов на крилах ночі підіймає,
той, чуттєвості полон,
губами нашими нас знов благає...
 
Твої почуття - квіти весняні,
цілий світ - мені
і мій світ - тобі одній!
 
Твої почуття - цілий океан
дивовижних відчуттів.
Справжнє. Все, що я хотів!
Твої почуття...
01.11.2017