Рождество приходит / Christmas is coming

Рождество приходит / Christmas is coming
Рождество приходит, жир у гусака.
Прошу, подайте пенни
В шляпу старика.
Если нет ни пенни,
Пол пенса дать бы мог.
Коль нету и пол пенса,
Благослови вас Бог.
 
Original:
Christmas is coming.
 
Christmas is coming the goose are getting fat.
Please, to put a penny
In old man’s hat.
If you haven’t got a penny,
A ha’penny will do.
If you haven’t got a ha’penny,
Then God bless you.