Я слухав чистий сніг учора...

Я слухав чистий сніг учора...
Я слухав чистий сніг учора,
Він розлучався з небесами.
Дивилось місто сонне вгору,
Точило тишу голосами.
Був подих півночі нерівний,
Із легким натяком омани,
І в снігу я питав: «Наївний,
Хіба на небі так погано?»