Як прийде морозний січень...

Як прийде морозний січень...
Як прийде морозний січень,
Як білим накриє світ,
Не стане про осінь свідчень
На плетиві сірих віт,
Життя візьме нову маску,
Де світло бринить душі,
Я тихо скажу: «Будь ласка,
Надалі її лиши».