Ви дивне створіння, пані...

Ви дивне створіння, пані...
Ви дивне створіння, пані,
За Вами не ходить вік,
Він тихо сидить в тумані,
Ховає безсилля крик,
У розпачі смика чуба,
Кляне на усі боки…
Ви, пані, напевне згуба,
Яку не беруть роки.
Чи візьмуть колись? Питання,
Що важко дібрати слів…
Ви дивне створіння, пані,
Шкода, що у царстві снів.