Нас в ліжку старість не застане!

Нас в ліжку старість не застане!
Без біганини. Без епох.
Без стресів в боротьбі за істинне
Рости тихенько, наче мох,
Допоки серця жар не вистигне...
Жиго Олександр
 
Рости, як мох, тихенько, без проблем?
Ні не моє... Пробачте, я - не з вами!
Вже краще палахтітиму вогнем,
А ніж стелитись мохом під ногами!
 
Вперед, на зустріч новим берегам!
Вітрило розверніть-но, капітане!
Живими не здамося ворогам,
Нас в ліжку старість точно не застане!
2017г.