Травнева магія
Любов Шевчук
Травнева магія
Вогонь Венери входить в знак Тільця,
Пронизує його кохання трунком.
В бузкових хмарках губляться серця,
Зігріті сонця ніжним поцілунком.
Травнева магія- кружляє білий цвіт,
Кришталь очей зворушливо розтане.
В обіймах пелюсткових цілий світ
Розчулений, на хвильку кращим стане.
Пахких конвалій тихий передзвін,
Поруч барвінок синьоокий в’ється.
Розбудить душі, зачарує серця він,
Відлунням щастя згубленим, озветься.