День Святого Духа

Любов Шевчук
День Святого Духа
 
На Трійцю трапляються дива,
Коли до церкви люди поспішають.
Схиляються в поклоні дерева:
Отця і Сина, Дух Святий вітають!
 
Розкаявшись в буденності, гріхах,
Тілом Христа і кров’ю причащуся.
До Матері, з Ісусом на руках,
За донечку в надії, помолюся.
 
Душа і серце лине до небес,
Не перестану Господа молити.
З любов’ю до людей Ісус воскрес,
За внуків і дітей буду просити.
 
Полину, лепеху і м’яти килимам,
Благословінням, Дух Святий пролився!
Лунає благодатна звістка нам:
Марк – синочок, в доньки народився!