Як би
Любов Шевчук
Як би
На підвіконні пара голубів
Милуються , воркують між собою.
Бузковий спогад у душі розцвів,
Були і ми, як голуби, з тобою.
Ти розсипав перлини ніжних слів,
Міг квіти в росах, зорі дарувати.
Турботливим і щедрим бути вмів
І негаразди з гумором сприймати.
Біль втрати доньки, пошуки причин,
Уламки душ до купи не зібрати,
Тому життя свого гіркий полин,
Навчилась я солодким заїдати.
Символ кохання – сизокрилі голуби,
Кільце обійм стискаючи щосили.
І ми були б щасливими, як би,
Коштовне щось в собі, не розгубили.