Тішусь я
Любов Шевчук
Тішусь я
Грається внучок на майдані,
Голуби клюють з його долонь.
Почуття і теплі, і жадані-
Павутинки білі біля скронь.
Цокотять по брухту черевички,
Баби літо- з ніжністю серця.
Навіть сірі повсякденні звички,
Розмалює дивна казка ця.
Осені, барвисту позолоту,
У вінок із листя заплету.
Ніжність подарую і турботу
І любов бабусину просту.
Голуби цілуються на злеті,
Щастя не розгаданого суть.
Тішусь я тому, що на планеті,
Голуби з онуками живуть!