Як прийняти?

Любов Шевчук
Як прийняти?
 
Замішана ненависть на крові,
Чи можливо душі примирити?
Перезагрузка треба серцю, голові,
Потрібен час, щоб все переварити.
 
Був братом Каїном нанесений удар,
Позаздривши, ще пращури згрішили.
Христос – надія, сонце серед хмар,
Додають любов, віра людям сили.
 
Життя – у світі завжди найцінніше,
Мир потрібен, варто зрозуміти!
Змінилось все, не буде як раніше,
Як нам, прийняти це і пережити?..