Інші дії

Крізь все, що серцю заподіє,
Впливає світ на наші почуття.
Майбутнє надихаємо в надіях,
Коли в сумнівних течіях життя.
Всі барви заохочуємо в мрії,
Малюючи собі щодня,
Але дає нам доля інші дії,
У неї свій закон буття.
 
25. 11. 2017 г.