Тобі іще не час

Як день прожити,знаючи - останній,
А далі - невідомість,пустота.
Ніхто тобі ні другом більш не стане,
Ні ворогом. Свобода,простота..
 
В думках,у діях,в крику відчайдушнім,
Все,що не встиг,залишиться нічим.
Ти зрозумієш - скільки було слушних
Моментів,скільки мізерних причин
 
Відмовитись від того,що важливо,
Про що і пожалкуєш ще не раз.
Вгорі десь кличуть янголи тужливо...
То не тобі. Тобі іще не час.