Та рима досить дивною була...

Та рима досить дивною була...
Та рима досить дивною була,
Її, казали, янголи забули,
Які лишили вир земної кулі,
Коли уже не витримали зла.
Вона, дзвінка, лежала у багні,
Малий шматок сріблястого металу,
Й так тішила, що думка пролітала:
Ні, не забули – кинули мені.