Моя душа закутана в хітон...

Моя душа закутана в хітон...
Моя душа закутана в хітон
Крихкого, заклопотаного тіла,
Жене від себе якнайдалі сон
І слухає, що скажуть їй світила.
Постійно оглядається назад,
Незрозуміле щось в блокноті пише,
А десь стоїть стіною снігопад,
Залюблений у чистоту і тишу.