Як тішать погляд сині хризантеми...

Як тішать погляд сині хризантеми...
Як тішать погляд сині хризантеми,
Осінній подих падає туманом,
Стоять дерева – велетні-тотеми,
І вечір почуває себе паном.
Он ніч уже телепає старенька,
По жовтих листях шурхає клюкою,
І легкокрилий сон уже близенько,
І скоро буду я його слугою.