Сьогодні, кажуть, сніг ішов...

Сьогодні, кажуть, сніг ішов...
Сьогодні, кажуть, сніг ішов,
Далеко десь за виднокраєм,
А я із ним чекав розмов,
Відволікав чекання чаєм.
І мріяв, щоб думки збулись
(єдине, певне, що я вмію),
Що сніг отой прийде колись
І землю свіжістю накриє.