Торкається осінь воріт...

Торкається осінь воріт...
Торкається осінь воріт,
Не хоче, красива, розлуки,
І вечір приходить мов кіт
Та проситься мило на руки.
Тече із думок потічок,
Слабенький, та вистачить нині,
Я душу закрив на гачок,
Нехай хоч тепер відпочине.