Поговори зі мною вітром...

Поговори зі мною вітром...
Поговори зі мною вітром,
Холодним відблиском калюж,
Додай відтінків до палітри
Мовчазних днів, мовчазних душ.
Торкнися місячного сяйва
І янголу почисть крило,
Твоє добро не стане зайвим
(добро ще зайвим не було).
Врятуй мене від вигорання
Цієї тихої пори,
Моя печаль. Моє світання.
Поговори. Поговори.