Я бачу блиск небесних грон...

Я бачу блиск небесних грон...
Я бачу блиск небесних грон,
Я чую сонне шепотіння,
Зайняв по праву місяць трон,
Нові придумує веління.
Я бачу тінь, яку давно
Повинен був уже забути,
Що слів штовхає доміно
У вічнім пошуку спокути.