Дівчина в червонім кожушку...

Дівчина в червонім кожушку...
Сонце наче в хмарному мішку,
Вітерець на градуси злиденний,
Дівчина в червонім кожушку –
Пляма літа в сірості буденній.
Скоро снігом вкриється трава,
І калюжі будуть склом залиті,
Захолонуть навіть ті слова,
Що щодня потрібно говорити.
Почуття у когось замете,
А у когось збільшаться печалі…
Дякую Вам, дівчино, за те,
Що тепла і кольору додали.