Моя любимая киса... (на украинском языке)
Моя кохана кицю, кажи мені казки,
Коли в нічному небу зірки, як образки,
Коли у цілім світі панує тиха ніч,
Коли так ніжно гріє ласкава тепла піч.
Моя кохана кицю, вусатий мій казкар,
Нехай ця ніч відкриє з казками каламар,
І ти, вмочивши лапку, запишеш на стіні
Чарівними словами ті казочки смішні.
Моя кохана кицю, іди-но під бочок,
А нумо, намуркочеш забутих казочок…
Давно я не дитина, і дуже-дуже жаль –
Бо зникла в казку віра, розбилась, як кришталь.
Помуркай, мила кицю, помуркай, почаруй,
Поклич мене в дитинство, тепло своє даруй,
І знов, коли у небі зірки, як образки –
Моя кохана кицю… кажи мені казки…
06.11.2017