Набросок. Осеннему дубу (на украинском языке)
***Бурштинове марево кленів
І глоду червоні торочки…
І тільки наш дуб ще зелений,
В розхристаній літній сорочці.
А жолуді вже дозрівають,
Готові упасти в долоні…
Дрімають тумани… Світає.
А дуб іще в літнім безсонні.
29.10.2017