На древніх вуличках Памплони

На древніх вуличках Памплони
На древніх вуличках Памплони,
Де не трапляються таксі,
Середньовіччя у законі
Та неприхованій красі.
Там чути срібний дзенькіт дзвонів –
Відраду щирих християн,
Там ходить древній дух Бурбонів
Та іменитих громадян.
Там час обмеження не має,
Епох сплітаються шляхи,
І коло сонячне дрімає,
І сяйвом миються дахи.