Цей вечір ніби створений для мене...

Цей вечір ніби створений для мене...
Цей вечір ніби створений для мене,
І ці зірки – живий небесний шрот,
І простір, що ховає незбагненне,
Яке у нього кинув Саваот.
І ці дерева, втомлені і тихі,
І ці вогні блукаючі шляхів,
І мандри думки у краї утіхи,
Та радості без дна і берегів.