Який красивий вечір за вікном

Який красивий вечір за вікном
Який красивий вечір за вікном,
Та кольорова гама неповторна,
І я дивлюсь і ще не марю сном,
Навіщо ця примара ілюзорна?
І я живий – небачений етюд,
Така картина, що ціни не скласти,
А унизу повзе мовчазний люд,
І топиться в своїм мовчазнім щасті.