Ясне небо в хмарнім пледі...

Ясне небо в хмарнім пледі...
Ясне небо в хмарнім пледі,
Ясний погляд, добра мить,
Їде вечір на мопеді
І нещадно торохтить.
Б’ють морзянку світлофори,
І, не знаючи перерв,
Облітає жовте море
Із утомлених дерев.
Сонні мандри недалеко,
До ранкової зорі,
Скоро зоряного глека
Перехилять угорі.