Усе важливе сховано у тиші...

Усе важливе сховано у тиші...
Усе важливе
Сховано у тиші,
В прозорості світанків,
В простоті,
Хто це пізнає,
Той буде сильніший
За тих,
Хто любить речі золоті,
За тих,
Кому багатства завжди мало,
До люті і до втрати
Голови,
Це не для них
Зоря зірок блищала,
Коли йшли з дарунками
Волхви.