А сьогодні місяця не видко...

А сьогодні місяця не видко...
А сьогодні місяця не видко,
А сьогодні сумно, як ніколи,
Дощ усе спіймав в прозору сітку,
Почуттям додав краплинку солі.
А сьогодні роздуми і тиша
Запорошать сни мої до краю,
А сьогодні будуть знову вірші,
Може і про тебе, я не знаю.