Червоні крила

Лише учора - на Землі, і вже немає...
лиш вітер пил слідів твоїх з під ніг здіймає
чи вітер то, а чи Душа летить у Вирій?
здіймають попел в небуття червоні крила... Червоні крила у крові - ознака чорна
тебе немає на Землі - палають горни...
кують не меч - кують і ллють залізні крила
щоб знову нас чорнильна лють не почорнила... В тих крилах - ти! Безсмертний ти! В залізі скутий
Ти линув десь у небуття, та не забутий...