я стою на межі - там, де було без меж...

#мої_вірші
 
 
 
а в моєму селі вже не так, як було
і великі хати - невеличкі уже
де поділось, куди ж ти поділось, село?
те село вже давно не моє, а чуже...
 
бо й мене вже нема... я чужа йому теж,
і в дитинство не плавають більш кораблі
я стою на межі - там, де було без меж
на життя мого з"ораній, чорній ріллі...
 
що посіяно - те вже давно у жнивах,
й на столі у Господаря вправні хліби
та допоки іще моя пісня жива -
і чужим тебе буду я, край мій, любить...
 
 
 
19.02.2015