Я прокинувся в іншому дні...

Я прокинувся в іншому дні...
Я прокинувся в іншому дні,
Не такому як є звичайно,
Щось природа казала мені,
Одягнувши дерева охайно.
Сонце мовчки торкалось скла,
Птаство нові брало октави,
І у жилах не кров текла –
Концентрований розчин кави.
Відлітали уривки снів,
Телевізор не лив отруту,
Тихо ритмами двір шумів
І мелодію ніс забуту.