Загубила осінь свою силу...

Загубила осінь свою силу...
Загубила осінь свою силу,
Загубила символи і значення,
Стукає у вікна місяць білий,
Викликає когось на побачення.
Скоро знову випаде пороша –
Ідеальний фон для фотосесії,
Буде настрій райдужно-хороший,
Без пліток і кігтиків депресії.