Пробач мені...

Пробач мені...
Пробач мені за прикру необачність,
Останній штрих
В сплюндрованій добі,
Я був повинен
Висловити вдячність,
А вийшло те що є,
І так собі.
Можливо, каяття
Не допоможе,
І за гріхи
Небесний гнів
Зімне,
Пробач, допоки я просити
Можу,
Пробач, допоки чуєш ти
Мене.