Пора душі. Пора осіння.

Пора душі. Пора осіння.
Пора душі. Пора осіння.
Пора думок та каяття.
Пора збирати все каміння,
Що розкидалось за життя.
Пора свою трусити пам'ять,
Складати з підсумків есе,
Бо буде світ, де тіні навіть
Про тебе знають, мабуть, все.