Птица ещё неба просит... (на украинском языке)

Птица ещё неба просит... (на украинском языке)
Осінь мрячить,
Осінь ячить
Птаха чорного криком,
Листям цвіте…
Все то пусте:
Птах той у ночі зникне.
Я не про те,
Ні, не про те –
Це ж бо не перша осінь…
Падає лист…
В тому і зміст –
Птах іще неба просить.
Осінь сумна.
Плаче струна.
В крику птаха – розпука.
Буде зима…
Тиша німа.
Тиша. Лиш серце – стука…
 
29.10.2017