Дорога

Дорога
Холодне повітря,
Дорожня розмітка,
Останні листки
Облітають з дерев,
Із днем відгорілим
Розірвана нитка,
І хмари підсвічує
Місячний лев.
Калюжі блищать,
І видзвонюють дрібно
Думки у оглухлій своїй
Самоті:
А може, дороги – усе що потрібно
Пройти і побачити
В цьому житті?