Медовые строчки осени (на украинском языке)

Медовые строчки осени (на украинском языке)
МЕДОВІ РЯДОЧКИ ОСЕНІ
 
***Стікає з липи медом жовтизна:
Он на отаві золота калюжка.
Дзвінкого жовтня напнута струна.
У небі місяць – як відерця дужка.
 
Стікає з липи медом падолист,
Солодкий вечір розцвіта рожево,
І жовтень, як утомлений артист,
Мелодію виводить міражеву.
 
Стікає з липи медом світ і час…
Ще прийдуть листопади, грудні й січні,
І осінь знову буде – після нас.
Як цей солодкий вечір, ми – не вічні…
 
21.10.2017