Як скине душа тіла масу...

Як скине душа тіла масу...
Як скине душа тіла масу,
І спробує смак висоти,
То янгол покличе до каси,
Накоїв, мовляв, то плати.
А що то крилатому дати?
Хіба що думок тятиву,
Бо в мене чеснот небагато,
Все більше гріхами живу.