Місто. Дерева. Мости.

Місто. Дерева. Мости.
Місто. Дерева. Мости.
Іскрами сиплють трамваї,
Осінь не хоче іти,
Міцно за серце тримає.
Пестить туманом вуста,
Перебирає волосся,
В очі мої загляда,
Ніби пробачення просить.
Ніби не верне вона,
Ніби ця осінь остання…
Смута жовтіє земна,
Вуха заклало мовчання…