А на вулиці – сиро

А на вулиці – сиро
А на вулиці – сиро,
І нікого не чути,
Всі сидять по квартирах,
До комфорту прикуті.
Хтось на кухні пиячить,
Хтось втопився в екрані,
Хтось кохає, неначе
То кохання останнє.
Вітер тихо дрімає,
Жовтнем тішиться ліра,
І… нікого немає,
Бо на вулиці сиро.