Я ніби тут

Я ніби тут
Я ніби тут
І начебто ніде,
Довкола світ,
А мене там немає,
Ще час кудись невтомлений
Іде,
І хмара сонце
В небесах тримає.
І є роса –
Ранковий атрибут,
Пташиний переліт
До небокраю,
Я бачу це,
Та все одно не тут,
Я всесвіти по кишенях
Збираю.