Кордони свободи
Хлопцi розбещенi в чорних, кремезних авто,
Тих, що гарчат, наче звiр, вiд скаженоЇ лютi,
Люди- смiття для таких, гурт нiкчемних iстот,
Виннi лише плазувати, бо блазнi по сутi.
Вишi престижнi, товстий шкiряний гаманець,
Тато немов парасолька схова вiд негоди,
Очi iз льоду, камiння на мiстi сердець,
Грошi розчавили межи, кордони свободи...
Їхні дівчата- красою облиті ляльки,
Років на три, потім інша, молодша, гарнша,
Хай календар за роками гортає віки,
Суть неодмінна, мажори , татусі, та інші…