Купіть квіточок лотерейний

Купіть квіточок лотерейний
Купіть квіточок лотерейний,
Зіграйте з випадком в азарт,
Пориньте в аромат єлейний,
Відчуйте, як смакує фарт.
Залиште на хвилинку смуток,
Забудьте клопіт, слів сміття,
Пригоди – вам, мені – прибуток
Від тих, хто вірить як дитя.