Пише липа тінь на плоті...

Пише липа тінь на плоті...
Пише липа тінь на плоті,
Миє кіт вологий ніс,
Ходять дяді, ходять тьоті,
Сонце котиться униз.
Виє радіосопрано,
Хлопці граються в м’яча,
Не беруть. Сказали: «Рано!
Нам малих не вистача!»
І гасають з диким криком,
Розсипаються на сміх…
От я виросту великим
Й не покличу вас, старих.