Холола ніч, без гриму і прикрас...

Холола ніч, без гриму і прикрас...
Холола ніч, без гриму і прикрас,
Дощем осіннім сіяла печалі,
Безсоння говорило щось про Вас,
Листи і телефони знов мовчали,
Душі моєї танула броня
(яка є користь уночі від неї?),
Я заздрив тим, хто чує Вас щодня
І сам лякався заздрості своєї.