Ч Е Т В Е Р Г :))

Ч Е Т В Е Р Г  :))
☀ ☀ ☀
Чернилами
Чертил
Четрверг
Чертёж !
☀ ☀ ☀
Чудил,
Чего - то
Чёрточкой
Часами
☀ ☀ ☀
Чаёк
Чаёвничал ,
Чрезмерно,
Что ж !
☀ ☀ ☀
Чудесный
Чародей ,
Чарует
Чудесами !
************
С улыбкой :))