«Тане вечір» (колыбельная для всех - мальчиков и девочек, больших и маленьких)

«Тане вечір» (колыбельная для всех - мальчиков и девочек, больших и маленьких)

Аудиозапись

Муз. Аллы Мигай (ведущая программы «Вечірня казка»)
Cл. Татьяны Буркацкой
 
Тане вечір, ніч близенько.
Щось шепоче тихо ненька.
Чи то спів неголосний,
Чи то спів неголосний,
Чи то сни?
Кошенятко свій клубочок
Закотило у куточок.
І у кошику воно,
І у кошику воно
Спить давно...
 
Приспів:
На траву лісовичок
Постелив носовичок.
Так маленький лісовик,
Спати звик.
Спить хмаринка над сосною,
Спить хатинка за Десною.
І до пристані пристав
Пароплав.
 
Ось тюльпан, зелена ніжка,
В нім будиночок і ліжко.
В ньому фея чарівна,
В ньому фея чарівна
Засина.
Зірочки на небі в співі,
Місяць човник, мов на хвилі,
Ніжно дивляться на нас,
Ніжно дивляться на нас.
Спати час...